INLICHTINGEN

 

Rekeningnummer zwemclub

BE23 4685 1528 5991

Wedstrijden onder sporta:

Alleen zwemmers die geen licentie hebben bij de vlaamse zwemliga komen in aanmerking voor deelname. Deze interclubcompetitie is een recreatieve competitie, voor onze zwemmers die ook eens van de competitiesfeer willen proeven. Hier hebben we per jaar 6 wedstrijden. Wanneer alle wedstrijden afgewerkt zijn, worden de beste zwemmers uitgenodigd voor het provinciaal kampioenschap. Alle uitslagen worden op de Sporta website (www.sporta.be) geplaatst zodat ouders en zwemmers de uitslagen steeds kunnen raadplegen.

Masters (Veteranen) 

Naast de jeugdwerking heeft de club ook de veteranen die niettegenstaande de naam toch zeer actief zijn in de zwemsport. Een groot aantal van deze zwemmers neemt jaarlijks deel aan de openwaterwedstrijden in de zomer. Zo sleepte de Wevelgemse Dolfijnen Klub reeds verschillende ereplaatsen binnen tijdens deze wedstrijden.

Tegemoetkoming voor leden van sportclubs

De meeste ziekenfondsen betalen een deel van uw lidgeld terug. 
Enkele weken na de start van het seizoen zal je van de club een bewijs van betaling ontvangen, die je bij de aanvraag moet voegen. De club moet dan geen extra formulieren invullen of stempels plaatsen. Het is dus nutteloos om formulieren in te dienen bij het secretariaat. Deze zullen u niet terug bezorgd worden, uitgezonderd voor de stages. 

Lidgeld

Zwemschool-> 80€ 
Zwemclub Jeugd -> 125€ 
Veteranen -> 80€

Lidgeld te betalen voor 15/08 per overschrijving op reknr. BE23 4685 1528 5991 met vermelding van naam, voornaam en rijksregisternummer.
Wie later betaald krijgt zijn toegangsbadge niet tijdig geleverd !! 

WDK Facebook
Chat openen
1
Hallo ,
Waarmee kunnen we je helpen ?